Podłogi Kronopol - wyeksponuj jakość swojej podłogi!

Ponad 20 lat doświadczeń w produkcji podłóg laminowanych oraz zebrane doświadczenie powodują, że panele podłogowe Kronopol są obecnie jedną z najbardziej rozpoznawalnych marek podłogowych na rynku. Silna i solidna marka Kronopol to znak jakości oraz

panele podłogowe kronopol

Podczas projektowania swoich wnętrz staramy się, aby odpowiadały one naszym potrzebom oraz w pewien sposób wyrażały nasze osobowości. Niezmiernie ważnym elementem w tym procesie jest dobór podłogi. Aby umożliwić jeszcze silniejszą ekspresję swoich upodobań, firma Kronopol wprowadziła na rynek specjalne naklejki 3D, dzięki którym będziecie mogli oznakować swoje podłogi. W ten sposób zaakcentować swój dobry wybór.

Podłogi Kronopol to szeroka gama produktów w wielu różnych odcieniach kolorystycznych. Dziesiątki dekorów oraz wysokie parametry tych podłóg sprawiają, że każdy znajdzie dla siebie odpowiednią podłogę. Zapraszamy Was do zapoznania się z pełną ofertą paneli podłogowych Kronopol w naszych salonach.