Nowa panele podłogowe Aurum Flooring już dostępne w ofercie Fachowca!

Jest nam niezmiernie miło poinformować Was o tym, że z powodzeniem wprowadziliśmy do swojej oferty paneli podłogowych nową markę Aurum Flooring. Producentem tej podłogi jest firma Kronopol.

Panele podłogowe Kronopol Aurum

Nowa marka to przede wszystkim 28 nowych dekorów paneli podłogowych podzielonych na pięć inspirujących kolekcji: Sound, Sensual, Aroma, Vision oraz Taste.

Panele podłogowe Aurum Flooring to nowa jakość w tej kategorii produktów. Podłogi te posiadają najbardziej wysublimowane struktury powierzchni. W kolekcjach Taste i Sensual zastosowana została struktura synchroniczna z heliochromem. Kolekcje Aroma, Sound i Vision wyróżniają się niesamowitą strukturą 3D.

Struktura synchroniczna z heliochromem charakteryzuje się błyskiem w najgłębszych częściach rysunku drewna, a mat pokrywa całą resztę podłogi do złudzenia przypominając naturalne drewno. Natomiast struktura synchroniczna 3D to najnowsza innowacja technologiczna. Oprócz idealnego dopasowania do rysunku drewna, dzięki grze błysków, półmatów i głębokich matów producent uzyskał obraz i dotyk bardzo szlachetnego drewna.

Dzięki zastosowaniu najnowszej technologii i dbałości o najwyższą jakość panele podłogowe Kronopol Aurum Flooring zadowolą nawet najbardziej wymagających z Was.

Panele podłogowe Kronopol Aurum