ARCO - nowa kolekcja marki Pol-Skone

Z myślą o wnętrzach łączących różne konwencje stylistyczne oraz nowoczesne rozwiązania estetyczne, firma POL-SKONE wprowadziła nową linię drzwi wewnętrznych ARCO, w skład której wchodzi osiem modeli.

Nowe propozycje wyróżniają się charakterystycznym układem paneli i przeszkleń o różnych szerokościach, łączących nowoczesną estetykę z solidnością wykonania.

Drzwi Arco są dostępne w aż siedmiu wersjach kolorystycznych z kolekcji ECO TOP oraz czterech tonacjach z palety GRAVISTONE. Ekologiczna powierzchnia ECO TOP występuje w gamie modnych odcieni, od śnieżnej bieli, poprzez beże i szarości orzecha kaukaskiego oraz klonu, aż po głębokie tonacje dębu ciemnego i akacji ciemnej. Natomiast powierzchnia GRAVISTONE w wersjach biały, latte, karmel oraz czekolada wyróżnia się niepowtarzalnym efektem przestrzennej struktury naturalnego drewna.

Do wszystkich tych powierzchni drzwi dopasowano przeszklenia w wersji biały mat lub brąz mat. Duży wybór modeli z serii ARCO pozwoli swobodnie dobrać ich odcień do wyglądu mebli, ścian czy stolarki okiennej. W modelach ARCO w ciemnych tonacjach akacja ciemna z kolekcji ECO TOP czy czekolada z serii GRAVISTONE zastosowano wypełnienie z brązowego szkła matowego, dzięki czemu charakteryzują się wysublimowaną elegancją. Drzwi w takiej kolorystyce doskonale prezentują się w zestawieniu z ciemnymi meblami i ścianami w stonowanych beżach lub fioletach. Natomiast modele ARCO w jasnych kolorach: biały, klon i latte zestawiono ze szkleniem biały mat. Dzięki swojej subtelnej stylistyce doskonale wkomponują się w nowoczesne, kreowane światłem aranżacje zdominowane przez lśniące powierzchnie i chłodną kolorystykę.

Drzwi Pol-Skone są dostępne w salonach Fachowiec w całej Polsce.